06-02-06

 WESTERNGAMES

Hallo Western liefhebbers,

 

Na een stille periode zijn we weer terug. Een nieuw seizoen is weer van start gegaan en het beloofd een interessant jaar te worden.

Om het voorjaar te starten organiseren we op 26 maart 2006 de eerste Westerngames van onze club. Dit houdt in dat iedereen die mee wil doen zich die dag kan gaan meten met andere cowboy's in verschillende dicsiplines gaande van lassowerpen, schieten, hoefijzerwerpen tot messenwerpen. We zullen een kleine competitie maken en de cowboy die op al deze disciplines het meestste punten kan vergaaren wordt uitgeroepen tot de meest veelzijdige cowboy.

Deze cowboy-games zullen dus doorgaan op 26 maart en de start begint omstreeks 10u00. Voor de cowboys die geintresseert zijn gelieve contact op te nemen met Colorado Ed tel.:0497/304335 of stuur een mailtje eddieschrijvers@hotmail.com.

Samen met de games zullen Tom Broadway en Miss Jeey van de Cheyenne Ranch ervoor zorgen dat er dit alles in een gezellige sfeer met de nodige muziek wordt gehouden.

Wat we eigenlijk niet mogen verklappen of beter gezegd geen reclame over mogen maken maar ik toch iets over wil zeggen is dat VTM jawel die van de tv die gebeuren komt filmen i.v.m. "Het Hart van Vlaanderen".

Dus diegene die zich geroepen voelt om mee te doen laat iets weten en schrijf je in.

 

Dress-code: Wil je meedoen dan enkel en alleen als Old-Timer.

Inschrijving: 1€

Storten op nummer: 000-158523-85 op naam van Schurmans B.

Einde inschrijvingsperiode: 15 maart 2006.

 

See you on 26 march.

 

Where: Cheynne Ranch Eikelbosstraat 177 3530 Helchteren

18:51 Gepost door lobo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.