14-08-07

Werners Westerndag

Hallo,

Namens de Ol'Trail Westernclub wens ik jullie allen te bedanken voor je talrijke opkomst op 11 augustus. Met dank aan de weergoden die ons deze zaterdag gunstig gezind waren hebben we er met z'n allen er een fantastische dag van kunnen maken.

De optredens van zowel de Flamingstar Trick Riding Team, de Caballos Firedrivers, Sanne Verbruggen en de talrijke opgekomen westerngroepen met hun sketches waren van de bovenste plank en hebben zowel jong en oud geamuseerd. Iedereen die er aanwezig was heeft wel eens een poging gewaagd om eens met een mes, bijl of een speer te gooien of een schot in de roos te schieten.

 De avondanimatie mocht er natuurlijk ook wel zijn. Met een fantastisch optreden van Route 66 was de zaal gevuld met liefhebbers van country en line-dance. De dansvloer was dan ook steeds goed gevuld met jong en oud voor een line-dance en dit tot in de vroege uurtjes.

Kortom, dit was een prachtige dag voor iederen en aan de reacties van de bezoekers te horen hebben ze zich goed geamuseerd hier op de Cheynne Ranch.

Voor de foto's van deze dag klik je hiernaast. Er komen nog steeds foto's bij. Dus blijf kijken.

Vanaf nu kun je ook een kort filmpje bekijken van deze dag. Klik op de foto met YouTube en geniet nog eens van deze prachtige dag.

Ol' Trail Westernclub.

18:35 Gepost door lobo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: werners westerndag |  Facebook |